Ondernemersprijs Hoogkerk 2017 van start

8 maart 2017Categorie: Bedrijfsleven Nieuws

De Ondernemersprijs Hoogkerk 2017 gaat van start! Na het succes van de eerste editie, waarin ‘MASH, bloemen en meer’ uit Reitdiep won, is er nu in een iets gewijzigde formule begonnen met het werven van nieuwe deelnemers.

Anders dan vorig jaar is de categorisering in de eerste ronde, één voor winkels en één voor overige ondernemers. Dit omdat bleek dat winkels gemakkelijker aan hun stemmen komen dan andere bedrijven. In de eerste ronde mag “Het volk” stemmen op een van de ondernemers. De tien ondernemers met de meeste stemmen gaan door naar de tweede ronde.
De tweede ronde bestaat uit drie beoordelingen; Online zichtbaarheid, offline zichtbaarheid en het bezoek van een mystery geust. Samen met de stemmen uit de eerste ronde vormen alle beoordelingen één eindcijfer.

Ondernemersprijs Hoogkerk 2017Ook dit jaar is er weer een spectaculaire gala-avond. Deze keer sluit de avond aan op de jaarmarkt van Kwaliteit uit Hoogkerk, in de grote feesttent, op vrijdagavond 9 juni. De avond wordt gevuld met muziek, sprekers en natuurlijk de prijsuitreiking van de publieksprijs en grote prijs.

De Ondernemersprijs Hoogkerk wordt mede mogelijk gemaakt door Suiker Unie en VBGW. Inschrijven is nu mogelijk via de website en is open voor alle ondernemers in het verspreidingsgebied van de Westerkrant.
De Ondernemersprijs Hoogkerk wordt georganiseerd door de Westerkrant en Pixelsz online vormgeving.

 

Gerelateerd nieuws
Ondernemersprijs Hoogkerk 2016 nadert ontknoping
– MASH glansrijk winnaar eerste Ondernemersprijs Hoogkerk

Reacties