Colofon

Hoogkerkonline.nl is mede tot stand gekomen in samenwerking met de Vereniging Wijkraad Hoogkerk. Het doel is om alle inwoners van Hoogkerk en omliggende wijken zo volledig mogelijk te informeren. Na een grondig onderzoek middels een enquête en persoonlijke gesprekken is gebleken dat er in Hoogkerk en omliggende wijken behoefte was aan meer informatie van nieuws en activiteiten en zaken als sport, vrijetijd en informatie over alles in Hoogkerk.

Een deel van het nieuws dat te lezen is op Hoogkerkonline.nl wordt middels RSS vanuit andere websites binnengehaald. De Westerkrant en voetbalvereniging HFC’15 zijn hier twee voorbeelden van. Onder een nieuwsbericht is in dit geval altijd te lezen wie de bron van het artikel is.

Activiteiten en nieuwstips doorgeven

Op hoogkerkonline.nl is het mogelijk om zelf een activiteit aan te melden. Deze zal dan worden beoordeeld en geplaatst. Op deze manier wordt het bereik vergroot en is de kans op grote evenementen op dezelfde dag kleiner. Het is aan te bevelen dat u uw activiteit aanmeldt zo gauw de datum bekend is. Publicatie is meestal 1 werkdag na de aanmelding.

Heb je een nieuwstip of mooie foto voor de redactie? Mail deze dan door naar onderstaand adres!

Nieuwsbrief

Je kunt je aanmelden voor de Digitale Nieuwsbrief

Redactie:
Harm Havinga & Benne de Jong
Telefoon: 06 13211151
mail: redactie@hoogkerkonline.nl

 

Website ontwerp en realisatie:
Pixelsz-webdesign

Pixelsz Online Vormgeving
website: pixelsz.nl
mail: info@pixelsz.nl