Ondernemersprijs Hoogkerk nadert ontknoping

9 mei 2016Categorie: Activiteit Bedrijfsleven Nieuws

Begin maart gingen zestien ondernemers uit Hoogkerk en omstreken de strijd met elkaar aan om gekroond te worden tot ‘Ondernemer van het jaar’. Komende donderdag is de grote prijsuitreiking in de Theresiakapel.

Opzet Ondernemersprijs Hoogkerk
De ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’ begon met een ronde waarbij het publiek kon stemmen. Met ruim 2000 stemmen werd dit een groot succes. Uiteindelijk gingen de tien ondernemers met de meeste stemmen door naar de tweede ronde.
In deze ronde is een vakjury aan het werk gezet. Zij hebben de tien finalisten gescreend op hun online en offline zichtbaarheid. Daarnaast zijn er mystery guests op pad gestuurd om de klantvriendelijkheid te beoordelen.

Prijsuitreiking
Alle bevindingen vormen samen een eindrapport. De ondernemer met het hoogste eindcijfer wint komende donderdag de eerste editie van de ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’. Daarnaast zal er een publieksprijs worden uitgereikt aan de onderneming die de meeste stemmen heeft gekregen in de eerste ronde.
De avond zal verder aangekleed worden met muziek van Peter de Haan en zijn band ‘Stuck Herry’. Edwin Kuipers van Crowdynews geeft een lezing over het vallen en opstaan van een wereldwijd opererend bedrijf. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje. Kortom, een zeer interessante avond voor ondernemers, ondernemende mensen en geïnteresseerden in en om Hoogkerk.

Bokaal
Speciaal voor de ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’ is een bokaal ontworpen door Ontwerpteam050. Twee jonge ontwerpers hebben zich gebogen over de vormgeving en zijn tot een verassend ontwerp gekomen. Wilt u het eindresultaat van de bokaal zien, weten wie de publieksprijs heeft gewonnen of de grote winnaar van de ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’ feliciteren? Kom dan donderdag 12 mei naar de Theresiakapel voor de ontknoping van de ‘Ondernemersprijs Hoogkerk 2016’.

Prijsuitreiking Ondernemersprijs Hoogkerk e.o. 2016
Donderdag 12 mei 2016
Theresiakapel
Zuiderweg 38 Hoogkerk
Deuren open om 20.00 uur

Ontwerpteam050
Ontwerpteam050 in gesprek met de organisatie van de ondernemersprijs over de te ontwerpen bokaal.

De ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’ is een initiatief van Pixelsz online vormgeving en de Westerkrant in samenwerking met de SuikerUnie en de VBGW.

Reacties