Lentekriebels schoonmaakactie in Hoogkerk Zuid 10 april

8 maart 2017Categorie: Algemeen

Wijkbewoners van Hoogkerk Zuid, NOVO Hoogkerk, het WIJ-team en Wijkwerken Hoogkerk hebben besloten  gezamenlijk deel te nemen aan de Lentekriebels actie van de gemeente Groningen. Onder het mom van vele handen maken licht werk, steken we gezamenlijk de handen uit de mouwen op maandag 10 april v.a. 14.00 uur. We vinden het erg belangrijk dat de wijk schoon en leefbaar is en daar leveren we graag een bijdrage aan. Daarbij is het erg leuk dat je elkaar op een ontspannen en actieve manier leert kennen.

In de vergadering van de commissie Zuid hebben we de wens uitgesproken om dit vaker in het jaar te organiseren, zodat alle delen van de Wijk een keer goed opgeruimd worden met elkaar.

We starten in het gebied rondom Leihof en Poiesz, bij voldoende deelnemers op 10 april  kunnen we ook uitbreiden naar andere straten in de buurt.

U kunt zich aanmelden bij de VWH om mee te doen: info@vwhoogkerk.nl  schriftelijk op Zuiderweg 70-5, 9744 AP,(telefonisch aanmelden is niet mogelijk). Aanmelding kan ook bij WIJ-Hoogkerk tav Theresa Nanninga tijdens kantooruren op de Verbetering 3 (naast oude Wijkpost). We gaan uit van een goede opkomst en hebben er veel zin in!

Datum: 10 april vanaf 14.00 uur

Plaats en afsluiting: Pleinhof naast de Bibliotheek in Leihof

Tamara Klarenbeek, Teamcoördinator NOVO Hoogkerk

Reacties