Digitale wegwijzer

De Wegwijzer 2017 is nu huis aan huis verspreid. Alle huishoudens in het werkgebied van de VWH krijgen een exemplaar. Dus Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk). Bij de VWH-knop kunt u de digitale wegwijzer altijd terugvinden.

Downloaden of bladeren:  Klik hier 
Wanneer u onjuistheden hebt gevonden, kunt u die melden op info@vwhoogkerk.nl of via het contactadres van de wijkwebsite . De rectificatie wordt hier opgenomen, ook in de Hoogkerker Koerier.
Ingekomen aanvullingen/wijzigingen:
 • Pedicurepraktijk Quick Steps, Bernhardlaan 9, 9744 EK  Groningen/Hoogkerk.
  Medisch pedicure Regien Havinga, gespecialiseerd in diabetische, reuma- en overige risicovoet. Aangesloten bij Provoet en Procert. Mijn praktijk is op de 1e etage.
  Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar per openbaar vervoer. Prijzen tussen 25 – 31,50 zie website. Mocht u slecht ter been zijn dan kom ik bij u thuis.
  Website: www.quick-steps.nl tel.nr. 06 – 418 227 85, E info@quick-steps.nl
 • (Onjuist telefoonnummer vermeld) Knipstudio Jacqueline, Johan Dijkstralaan 81, 9744 DC Groningen/Hoogkerk, Tel 050-5492590
 • Van Duinen Houtbewerking – meubels, interieur, restauratie & scholing.  06-33730854, Zuiderweg 231, 9744 AE Groningen, www.vanduinenhoutbewerking.nl

 • Dienstverlening: Adviesbureau voor interieurontwerp en verkoopstyling. Het tel.nr.  wijzigen in 06-4462269

 • Dartclub Hoogkerk
  Wij zijn een groep darters die eens in de twee weken op woensdagavond een ranking organiseren in Hoogkerk. We darten voor de gezelligheid, maar willen wel allemaal graag winnen. Het niveau varieert van beginner tot gevorderde. Ieder seizoen strijden we voor de winst op de ranking, wie kan zich dit jaar de rankingkampioen van Dartclub Hoogkerk noemen? Je bent van harte welkom om mee te komen doen. Op de woensdagavond in de even week zijn we om 20.00 uur open en de inschrijving sluit rond 20.15 uur. We vragen een bijdrage van 50 eurocent per avond voor de onkosten.
  Adres/contact: Speeltuinvereniging VHJ, Noorderstraat 14 9745 AS Hoogkerk, 050-5565127
  Op onze website is meer informatie te vinden: www.dchoogkerk.nl
Lidmaatschap VWH.
De Vereniging Wijkraad Hoogkerk is van mening dat alle inwoners van het grondgebied Hoogkerk recht hebben op goede informatie, dus ook waar de informatie gehaald kan worden. Om die reden wordt de Wegwijzer Hoogkerk voortaan aan alle Hoogkerkers gratis beschikbaar gesteld.
Leden die voorheen de Wegwijzer tegen betaling ontvingen blijven lid tot wederopzegging. Aan het lidmaatschap zijn geen verdere verplichtingen of kosten verbonden. Was u nog geen lid en wilt u dat graag worden dan kunt u zich laten inschrijven op het kantoor, Zuiderweg 70/5, 9744 AP Hoogkerk, info@vwhoogkerk.nl of via de wijkwebsite.