Digitale wegwijzer

 

Alle huishoudens in het werkgebied van de VWH krijgen een exemplaar. Dus Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk). Bij de VWH-knop kunt u de digitale wegwijzer altijd terugvinden.

Downloaden of bladeren:  Klik hier (PDF) 
Wanneer u onjuistheden hebt gevonden, kunt u die melden op info@vwhoogkerk.nl of via het contactadres van de wijkwebsite. De rectificatie wordt hier opgenomen, ook in de Hoogkerker Koerier.

 

Wijzigingen

 • Adres Chesterfieldsite.nl
  Het adres van Chesterfieldsite.nl moet zijn: Aduarderdiepsterweg 9 /2, 9745 EL Groningen www.chesterfieldsite.nl
  Tel.0655753464
 • Snippen A&FM
  Dit bedrijf is niet meer actief.
 • Pro-Eef pedicure
  Wegens een verhuizing is dit bedrijf niet meer actief in Hoogkerk.
 • Bouwbedrijf Krootsma
  Dit bedrijf is niet meer actief.
We verwerken alle wijzigingen in de nieuwe Wegwijzer voor 2025.

 

Lidmaatschap VWH

De Vereniging Wijkraad Hoogkerk is van mening dat alle inwoners van het grondgebied Hoogkerk recht hebben op goede informatie, dus ook waar de informatie gehaald kan worden. Om die reden wordt de Wegwijzer Hoogkerk voortaan aan alle Hoogkerkers gratis beschikbaar gesteld.

Leden die voorheen de Wegwijzer tegen betaling ontvingen blijven lid tot wederopzegging. Aan het lidmaatschap zijn geen verdere verplichtingen of kosten verbonden. Was u nog geen lid en wilt u dat graag worden dan kunt u zich laten inschrijven op het kantoor, Zuiderweg 70/5, 9744 AP Hoogkerk, info@vwhoogkerk.nl of via de wijkwebsite.