Digitale wegwijzer

De Wegwijzer 2020 (PDF) is nu beschikbaar.
Alle huishoudens in het werkgebied van de VWH krijgen een exemplaar. Dus Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk). Bij de VWH-knop kunt u de digitale wegwijzer altijd terugvinden.
Downloaden of bladeren:  Klik hier (PDF) 
Wanneer u onjuistheden hebt gevonden, kunt u die melden op info@vwhoogkerk.nl of via het contactadres van de wijkwebsite. De rectificatie wordt hier opgenomen, ook in de Hoogkerker Koerier.
Wijzigingen
 • De Skeltertuin bestaat niet meer en wordt vervangen door: Handelsonderneming Smid handelsondernemingsmid.nl Beatrixstraat 9, 9744CZ Groningen. T 06 52 69 11 14. Diamond painting en darts. Zie ook www.dartdeal.nl
 • Aannemersbedrijf Boonstra is gestopt.
 • Bakkerij Toonder sluit per 1 maart 2020.
 • Atelier Heksenketel bestaat niet meer.
 • Welness Today pedicurepraktijk bestaat niet meer.
 • Secretariaat Sursum Corda wordt: M. Bolt, Kikkerstraat 6, 9801 CM Zuidhorn t. 0594 504885
 • Dietistenpraktijk Groningen
  Locatie: Ruskenborg Johan Dijkstralaan 3 en de Ploeglaan 31  Hoogkerk
  Aanwezig: op woensdag, donderdag,  donderdagavond en vrijdag
  Op afspraak T: 050-5779959
  E: info@dietistenpraktijkgroningen.nl
  W: www.dietistenpraktijkgoningen.nl
Lidmaatschap VWH.
De Vereniging Wijkraad Hoogkerk is van mening dat alle inwoners van het grondgebied Hoogkerk recht hebben op goede informatie, dus ook waar de informatie gehaald kan worden. Om die reden wordt de Wegwijzer Hoogkerk voortaan aan alle Hoogkerkers gratis beschikbaar gesteld.
Leden die voorheen de Wegwijzer tegen betaling ontvingen blijven lid tot wederopzegging. Aan het lidmaatschap zijn geen verdere verplichtingen of kosten verbonden. Was u nog geen lid en wilt u dat graag worden dan kunt u zich laten inschrijven op het kantoor, Zuiderweg 70/5, 9744 AP Hoogkerk, info@vwhoogkerk.nl of via de wijkwebsite.