Digitale wegwijzer

De Wegwijzer 2019 (PDF) is nu beschikbaar.
Alle huishoudens in het werkgebied van de VWH krijgen een exemplaar. Dus Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk). Bij de VWH-knop kunt u de digitale wegwijzer altijd terugvinden.
Downloaden of bladeren:  Klik hier (PDF)  
Wanneer u onjuistheden hebt gevonden, kunt u die melden op info@vwhoogkerk.nl of via het contactadres van de wijkwebsite. De rectificatie wordt hier opgenomen, ook in de Hoogkerker Koerier.

Wijzigingen:
 • De Koperen Jan
  Feestartikelen, graveringen en vuurwerk.
  Noodweg 6 9746TD Groningen
 • Pelletkachel Hulp Noord Nederland
  Wobbe Hendrik Alkemastraat 12
  9744AR Hoogkerk
  0502050170
 • Het adres van de doktersdienst moet zijn:
  Doktersdienst Groningen
  Bezoekadres: Van Swietenlaan 2b
  Postadres: Postbus 5064, 9700 GB Groningen

  Telefoonnummer is ongewijzigd.
 • VHJ: Voor verhuur kunt u bellen met Anna Huisma,
  Noorderstraat 29 Hoogkerk
  tel. 050-5566525.
 • Het telefoonnummer van hairstyliste Anna is: 06-15086386.
Lidmaatschap VWH.
De Vereniging Wijkraad Hoogkerk is van mening dat alle inwoners van het grondgebied Hoogkerk recht hebben op goede informatie, dus ook waar de informatie gehaald kan worden. Om die reden wordt de Wegwijzer Hoogkerk voortaan aan alle Hoogkerkers gratis beschikbaar gesteld.
Leden die voorheen de Wegwijzer tegen betaling ontvingen blijven lid tot wederopzegging. Aan het lidmaatschap zijn geen verdere verplichtingen of kosten verbonden. Was u nog geen lid en wilt u dat graag worden dan kunt u zich laten inschrijven op het kantoor, Zuiderweg 70/5, 9744 AP Hoogkerk, info@vwhoogkerk.nl of via de wijkwebsite.