MASH glansrijk winnaar eerste Ondernemersprijs Hoogkerk

13 mei 2016Categorie: Bedrijfsleven Nieuws

De winnaar van de eerste Ondernemersprijs Hoogkerk e.o.2016 is MASH Groningen, bloemen en meer. De winkel in Reitdiephaven scoorde hoog op alle beoordelingscriteria.

Donderdag reikte de plant manager van Suiker Unie, Bram Fetter, de trofee uit, tijdens een gala-avond in de Theresiakapel in Hoogkerk. De trofee is speciaal voor deze gelegenheid ontworpen door Nadine Free en Lieneke Klaver van Ontwerpteam050 en bevat een maquette met beeldbepalende gebouwen van Hoogkerk.
Naast deze trofee krijgt MASH een bedrijfsfilm cadeau, te maken door ZIEN bewegende communicatie, plus twee gratis advertenties in de Westerkrant.

Winnaar van de publieksprijs is Bakkerij Toos en Jet in Hoogkerk. Die kreeg de meeste stemmen van het publiek in de eerste ronde, waarmee de tien finalisten werden bepaald. Toos en Jet krijgen een social media-make-over van Pixelsz online vormgeving.

Het juryrapport
“Op het gebied van online-zichtbaarheid behaalde MASH een ruime voldoende, dankzij actief social media-gebruik en een prima website.
Qua offline-zichtbaarheid scoort MASH een kleine voldoende. Publiciteit wordt gezocht middels de gevestigde media en standaard communicatie-uitingen.

De mystery guest was uiterst positief: “Ik werd vriendelijk geholpen en zeer goed en uitgebreid geïnformeerd. Daarbij werd goed geluisterd naar mijn wensen en hier werd ook perfect op ingespeeld. Er werd uitstekend meegedacht en er kwamen ook suggesties waar ik nog niet aan had gedacht.”

Over de Ondernemersprijs Hoogkerk
De Ondernemersprijs Hoogkerk en omgeving is een nieuw initiatief van Pixelsz Online Vormgeving en de Westerkrant. Ondernemers worden beoordeeld in vier categorieën. In de eerste ronde bepaalt het publiek door online te stemmen, welke tien bedrijven meedoen met de finaleronde. De finalisten worden in deze ronde beoordeeld op hun online- en hun offlinezichtbaarheid. Ook krijgen zij bezoek van een mystery guest.
De Ondernemersprijs Hoogkerk e.o. wordt een jaarlijks terugkerend evenement, waarmee de initiatiefnemers de betrokkenheid van ondernemers onderling en met en hun omgeving willen vergroten en de prestaties van ondernemers willen verbeteren.

Bekijk de foto’s van de Ondernemersprijs 2016 op facebook

Reacties