WIJ Groningen blijft tijdens coronacrisis bereikbaar

30 maart 2020Categorie: WIJ Hoogkerk

De ondersteuning door WIJ Groningen gaat tijdens de coronacrisis onverminderd door, maar anders dan je van ons gewend bent. Dit vinden wij ontzettend vervelend, maar jouw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Onze excuses voor dit ongemak, maar gelukkig blijven wij bereikbaar. Dus heb je vragen of opmerkingen, pak de telefoon of mail ons. WIJ staat voor je klaar!

Telefoon en e-mail
Je kunt ons bereiken via telefoon en e-mail. De nummers en e-mailadressen verschillen per wijk of gebied. Je kunt je vertrouwde WIJ-team bellen (zie de afbeelding). Ook als je geen ervaring hebt met WIJ Groningen kun je één van de nummers bellen. Voor e-mailadressen verwijzen we je graag naar wij.groningen.nl.

Huisbezoek
Alle WIJ-locaties zijn op last van de overheid gesloten voor bewoners. Er zijn tot 1 juni geen groepsactiviteiten en ook geplande huisbezoeken gaan niet door, behalve als het een noodsituatie betreft.

WIJ helpt je op weg!
Er zijn veel initiatieven in Groningen die ondersteuning bieden. Schroom niet om hier gebruik van te maken! Een overzicht van deze initiatieven staat op onze website. Deze lijst vullen wij continu aan met nieuwe initiatieven. Houd daarom onze website iedere dag in de gaten voor de meest actuele informatie. Vind je dit lastig? Bel ons dan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Wij denken graag met je mee of helpen je op weg!

Sterkte
WIJ Groningen wenst iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijden en we hopen je, zodra dit alles achter de rug is, weer gezond en wel te mogen ontvangen in een van onze WIJ-locaties.

WIJ Groningen, met elkaar voor elkaar.

Reacties