Werkzaamheden Zuiderweg en Johan van Zwedenlaan 20-21 mei

13 mei 2019Categorie: Algemeen

Van maandag 20 op dinsdag 21 mei voert de gemeente werkzaamheden uit op de Zuiderweg en de Johan van Zwedenlaan. Een deel van het huidige asfalt wordt vervangen door asfalt met een geluid reducerende deklaag. Het gaat om het deel tussen de rotonde Zuiderweg en huisnummer 11 van de Johan van Zwedenlaan, en op de Zuiderweg het gedeelte tussen Bangeweer en de Arteveldestraat.

De werkzaamheden beginnen op maandagochtend aan de Johan van Zwedenlaan. Daarna wordt van 10 tot 17 uur aan de Zuiderweg gewerkt. Na 17 uur is de Zuiderweg weer begaanbaar voor verkeer. De volgende dag op dinsdag 21 mei wordt het werk afgerond. Van 7 uur tot circa 13 uur wordt er gewerkt aan de Zuiderweg, daarna tot circa 17 uur aan de Johan van Zwedenlaan. Er kan op beide dagen niet worden geparkeerd in de parkeervakken van de Zuiderweg.

Met verkeersborden ter plekke worden weggebruikers geïnformeerd. Het werk gaat helaas gepaard met geluidsoverlast. De gemeente probeert voor zover mogelijk de verkeersdoorstroom te garanderen. Indien u vragen hebt dan kunt u contact opnemen met Ronald Rosman via tel. 14 050 (verkort nummer) of Alex de Jong van wegenbouwbedrijf KWS Infra (06 1552 7590).

Foto: VWH. Verkeersbord aan de Zuiderweg.

Reacties