Wandelvierdaagse Hoogkerk van 20 t/m 23 mei 2019

9 mei 2019Categorie: Algemeen

PERSBERICHT

Van maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei 2019 kan iedereen weer meedoen aan de wandelvierdaagse in Hoogkerk.

5 en 10 km
Ook dit jaar zijn er weer 2 afstanden die gelopen kunnen worden. De 5 kilometer is bedoeld voor de allerkleinsten en start om 18.15 uur per school vanaf het grasveld voor de Vensterschool (Dorpshuis) aan de Zuiderweg 70. Op de laatste avond starten zij om 18.30 uur! De grotere kinderen en volwassenen lopen de routes van 10 kilometer. Zij starten per school aan de Verbetering dagelijks om 18.00 uur. Deelname is op eigen risico. Deelnemers en begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Aanmelden op 20 mei
Iedereen kan meedoen. Heb je je nog niet via school ingeschreven? Dan kun je je op maandag 20 mei 2019 nog als individuele loper aanmelden, door je vanaf 17.30 uur in te schrijven in de hal van de Vensterschool. Kom op tijd want het kan druk zijn bij de inschrijvingen. Wie alle 4 avonden loopt betaalt € 4,- en ontvangt een medaille. Voor € 3,- kan een deelnemer op een één avond lopen voor een eendagsmedaille. Inschrijven en afhalen van de eendagsmedaille kan op de loopdag.

Feestelijke afsluiting
Traditiegetrouw is er op de laatste avond een feestelijke afsluiting. De intocht start om 20 uur en de route is: Zuiderweg vanaf Albert Heijn tot de sporthal. De wandelaars worden deze laatste kilometer vergezeld door Showband Concordia uit Zevenhuizen en  dweilorkest De Neut’nbieters uit Ten Boer, die de wandelaars al spelend naar de finish begeleiden. Het publiek kan zich verzamelen aan de Zuiderweg vanaf Albert Heijn tot aan de sporthal.

Help mee aan een Schone Avond4daagse
Op meer dan 150 plekken in Nederland wordt een Schone Avond4daagse georganiseerd, ook in Hoogkerk. Zo willen we deelnemers, kinderen en ouders bewust maken van (zwerf)afval. Het doel is om geen zwerfafval op de route achter te laten en ook tijdens de intocht.

Voor meer informatie over de wandelvierdaagse of om u aan te melden als vrijwilliger kunt u kijken op www.avondvierdaagse-hoogkerk.nl.

Reacties