Opening outdoor sportpark Hoogkerk op 25 mei

13 mei 2019Categorie: Algemeen

Als u langs de Ruskenveense plas komt hebt u het vast al gezien: er wordt hard gewerkt aan de outdoor sportvoorziening. De bedoeling is dat deze week de toestellen geplaatst worden. Zaterdag 25 mei om 14:00 uur wordt het outdoor sportpark feestelijk geopend! Demoteam Movement Instinct zal zorgen voor een demonstratie bij de toestellen. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn en kunt u ook zelf de toestellen uitproberen.

Outdoor sportpark
Het outdoor sportpark bestaat uit openbaar toegankelijke fitnesstoestellen en toestellen voor zwaardere krachttraining: calisthenics. Hoogkerkers kunnen straks gratis gebruik maken van deze toestellen om hun gezondheid te verbeteren of als onderdeel van hun sportroutine. Het calisthenics-gedeelte is gericht op krachttraining met gebruik van je eigen lichaam.

Het outdoor sportpark is een droom van Hoogkerkers Jeremy Jepma en Jos Vogelzang en hun stichting ‘Hoogkerk in beweging’. In 2016 begonnen zij met de eerste plannen voor een outdoor fitnessvoorziening. Zij wilden een sportvoorziening toegankelijk voor iedereen. In de afgelopen jaren werd geld ingezameld om die droom een realiteit te maken. Het project kreeg onder meer bekendheid door deelname aan de stemming voor de wijktop drie in Hoogkerk, die door het outdoor fitnesspark gewonnen werd. Nu wordt het sportpark echt realiteit. Vogelzang en Jepma hopen regelmatig sportlessen te geven bij de toestellen.

Meedoen?
Wilt u als ondernemer of organisatie meehelpen bij de opening van het outdoor sportpark? Neem dan contact op met Jos Vogelzang: 06 50808550 of mail naar info@healthstory.nl
Regelmatige updates over het project zijn te vinden op facebook: Outdoor Sportpark Hoogkerk

Foto: Jos Vogelzang. Installatie van de toestellen bij de Ruskenveense plas

Reacties