Programma jubileum 50 jaar ‘dorp in stad’

10 juli 2019Categorie: Algemeen

Vijftig jaar geleden werd Hoogkerk onderdeel van de gemeente Groningen. Een feestje waard? Valt er wel wat te vieren? Jazeker! In die vijftig jaar is Hoogkerk een echt dorp gebleven met een sterke identiteit. Dat vieren wij graag! Doet u met ons mee? Dit najaar bieden we verschillende activiteiten. We kijken terug hoe het vroeger was, vieren wie we nu zijn en kijken vooruit naar een veelbelovende toekomst. In het najaar werken we samen met Let’s Gro om een prachtig programma neer te zetten in Hoogkerk.

Om alvast een tipje van de sluiter te lichten, wat u kunt verwachten is: Hoogkerks toneel en muziek, een exclusief optreden van Pé en Rinus en Aan de Andere Kant (Moluks theater). En natuurlijk nog veel meer. Hieronder vindt u een programma voor dit najaar. Schrijf deze data alvast in uw agenda!

7 september: Sportfestival Hoogkerk
Braderie, clinics en zeskamp: een gezellige en actieve dag mede georganiseerd door het jubileum Hoogkerk.

25 september: sportieve speelmiddag voor kinderen

30 oktober-2 november: activiteiten jubileum in combinatie met Let’s Gro
Een variëteit aan activiteiten: muziek, theater, film en meer, afgewisseld met activiteiten van Let’s Gro.

Meedoen?
Wilt u meer informatie of meehelpen met de activiteiten in het najaar? Laat het ons weten via info@vwhoogkerk.nl of bel 050-5590208*of 06-13211151. Samen met u maken we er een prachtig jubileum van! Meer informatie over het jubileum en het activiteitenprogramma volgt. Houd Hoogkerk Online en de Westerkrant in de gaten voor nieuws over het jubileum. De eerstvolgende bijeenkomst over het jubileum vindt plaats op dinsdag 16 juli bij WIJ Hoogkerk (Verbetering 3) om 19:30 u. Belangstellenden kunnen zich daarbij aansluiten.

* Niet bereikbaar tijdens de zomervakantie.

Reacties