Dansen bij Tuin in de Stad

15 juli 2019Categorie: Algemeen

SWINGEN IN DE TUIN
& DE HELE AVOND ETEN
zaterdag 20 juli
18.00-23.59 uur

Tarralaan 6
VRIJE INLOOP
www.detuinindestad.nl

Omdat Groningen een swingende stad is, ook in de zomer. Omdat het vakantie is en niet iedereen onderweg is naar de Bahama’s. Omdat de zon weer (achter de wolken) schijnt, komende zaterdag. Omdat eerdere dansparty’s super gezellig waren en druk bezocht (zonder dronken stuiterballen), multiculti: en muziek mensen dus samenbrengt. Omdat DJ Heleen zo enthousiast is over onze plek, dat ze alle spullen uit de mottenballen heeft gehaald: dikke boxen, versterker, discobol, bellenblaas; de hele santekraam. Omdat een dansfeest zelfs leuk blijkt voor mensen die niet van dansen houden (echt). Omdat we de hele avond eten hebben, want dat hebben we van Steven geleerd: zonder eten geen feest. Daarom, of gewoon, omdat we er zelf zin in hebben (wat voor reden heb je nodig om de zomer te vieren). Komen maar, het is gratis (drankjes en tapa’s 2 euro).

Tapa’s eten vanaf 18.00 uur, de hele avond door. Zo rond 20.30 uur gaan de tafels aan de kant en dansen we de vloer nog gladder. Vrije inloop. Opgeven/aanmelden vooraf is fijn, maar niet verplicht.

Ben je van buiten, neem dan lekker je tentje mee; dan kan je blijven slapen op TentindeTuin, ter plekke. Hoor je ‘s ochtends de vogels fluiten.

Reacties