Inloopbijeenkomst herinrichting Hoendiep bij Hoogkerk op 19 mei

13 mei 2016Categorie: Gemeente Nieuws Verkeer

De gemeente Groningen nodigt op donderdag 19 mei alle ondernemers en bewoners van Hoogkerk uit voor een inloopbijeenkomst over de herinrichting van het Hoendiep.

De kade van het Hoendiep, ten oosten van de Hoogkerksterbrug, tot aan de U.T. Delfiaweg wordt opgeknapt. In het najaar van 2016 gaat dit werk beginnen. Tegelijk met het werk aan de kade wordt het Hoendiep ingericht als 30 km zone. De gemeente heeft een verkeerskundig plan gemaakt voor dit deel van het Hoendiep. Dit plan wil de gemeente graag aan u laten zien. Mede op basis van uw wensen en opmerkingen werkt de gemeente Groningen dit ontwerp dan nog verder in detail uit.

Inloopbijeenkomst 19 mei

U bent welkom bij de inloopbijeenkomst op donderdag 19 mei in de Theresiakapel, Zuiderweg 38. Vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur kunt u daar binnenlopen op een moment dat u het beste uitkomt. Medewerkers van de gemeente vertellen daar over de werkzaamheden, laten het ontwerp zien voor de inrichting van het Hoendiep en beantwoorden uw vragen. De uitnodigingsbrief kunt u hier downloaden.

Kunt u niet aanwezig zijn, en wilt u toch graag reageren op het plan? Stuur dan een mail aan info@vwhoogkerk.nl

(Bron: Gemeente Groningen)

Reacties