Lentekriebels Hoogkerk met feestelijke afsluiting (Met video in Hoogkerk Zuid)

18 april 2017Categorie: Activiteit Algemeen

Op woensdag 12 april 2017 vond het Lentekriebel Fun Feest plaats in de hal en de sporthal van Vensterschool Hoogkerk. Het was een feestelijke afsluiting van alle Lentekriebel afval opruimacties die de afgelopen twee weken in Hoogkerk hebben plaatsgevonden.  Op 5 verschillende dagen en locaties hebben ongeveer 85 enthousiaste deelnemers van jong tot oud afval opgeruimd en Hoogkerk weer een beetje schoner gemaakt. Het was een mooie samenwerking tussen NOVO, Wijkwerken, bewoners initiatieven en medewerkers van Wij Hoogkerk.
Zie Facebook Lentekriebels Hoogkerk Zuid (Foto’s door Harm Havinga)
Els Zuidema heeft een filmpje gemaakt van de Lentekriebels in Hoogkerk Zuid:

Tijdens het eindfeest hebben ongeveer 125 kinderen en ouders hebben zich prima vermaakt met sport- en spelactiviteiten, Kinect games en een mooi luchtkussen in de sporthal. In de hal van de Vensterschool konden kinderen zichzelf schminken of geschminkt worden door de meiden van de Be You Huiskamer. Daarnaast konden ze ook nog kleien, kleuren of meedoen aan een afval estafette.

De ouders konden onder het genot van een kopje koffie of thee toekijken of gezellig meedoen. Het was ondanks de regen buiten een gezellige, bruisende middag!
Zie Facebook Lentekriebels Fun Feest 12 april (Foto’s door Harm Havinga)

Finn Heerink uit groep 4a van OBS de Ploeg is de gelukkige winnaar van het prijzenpakket van WIJ Hoogkerk. Zijn kaart is uit de bak met de ingeleverde deelnemerskaarten getrokken. De prijs werd door Theresa Nanninga van het jeugdteam Hoogkerk in de klas bezorgd bij Finn. Hij was er erg blij mee zoals u kunt zien! (Fotograaf (nog) onbekend)

Reacties