Herfstvakantie op tuin in de stad

7 oktober 2023Categorie: Algemeen

BeestenBoeleen workshop Pallethoutbouwen met Thijsvoor kinderen vanaf 8 jaar (max 8 deelnemers)in het Kasteel op Tuinindestad5 EURO (GRATIS MET STADJERSPAS)

Woensdag 25 okt 10.00 / 13.00 OFDonderdag 26 okt 10.00 / 13.00

Thijs bouwt de wonderlijkste dieren van pallethout. In deze workshop leer jij wat jij kan bouwen met of zonder schroefboormachine en/of decoupeerzaag. De mogelijkheden zijn oneindig, maar alleen als je echt wil leren hoe je het gereedschap op de goede manier gebruikt. Een workshop voor fantasierijke timmerlui in spe. Opgeven uiterlijk zondag 22 oktober per mail aan tuinindestad@gmail.com (vol is vol).

BankierenSamen de langste bank in Groningen timmeren.inloop dinsdag 24 oktober tm vrijdag 27 okt 10.00 uur tm 17.00voor alle leeftijden, opgeven vooraf niet nodigGRATISNa 4 weken slopen en ontspijkeren is het Timmerdorp weer leeg. Al het hout staat in stapels opgestapeld, klaar voor de 11e editie in de zomer van 2024. Wel een beetje een rommeltje, dat kan leuker. Wie komt er helpen om het opslagterrein een mooier aanzien te geven. We omheinen het terrein met de langste bank in Groningen. Timmeren en schilderen. Neem je lunchpakketje mee.

Reacties