Zuiderweg komend weekend afgesloten tot en met maandag!

17 september 2018Categorie: Gemeente Verkeer

UPDATE: Wegens weersomstandigheden worden er op zondag 23 september geen werkzaamheden uitgevoerd. De Zuiderweg is dan toegankelijk voor autoverkeer. Op maandag 24 september zullen de werkzaamheden daardoor langer uitlopen. De Zuiderweg is dan afgesloten tot circa 18:00 uur. De aannemer zorgt ervoor dat schoolkinderen veilig kunnen oversteken die dag.

***

De Zuiderweg is komend weekend van 22 september tot 24 september gesloten wegens wegwerkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats aan het gedeelte van de Zuiderweg tussen de kruising met Bangeweer en de rotonde Zuiderweg-Johan van Zwedenlaan. De kruising en de rotonde zelf blijven open voor verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het frezen en opnieuw asfalteren van de rijbaan.

Tijdens de werkzaamheden is de Zuiderweg niet toegankelijk voor autoverkeer of parkeren. De gemeente heeft omwonenden in een brief verzocht hun auto tijdelijk elders te parkeren. Autoverkeer wordt omgeleid via de Johan van Zwedenlaan. Voor fietsers en voetgangers blijft de Zuiderweg in dit weekend toegankelijk. De werkzaamheden zullen zaterdag 22 september om 6:00 uur beginnen. De gemeente verwacht uiterlijk maandag 24 oktober om 6:00 klaar te zijn met de werkzaamheden.

Reacties