Zonnepark Vierverlaten viert eenjarig bestaan – Verplaatst!

14 juni 2018Categorie: Algemeen

Het verjaardagsfeest van Zonnepark Vierverlaten wordt verplaatst. En wel naar: donderdag 20 september 2018 om 17:00 uur (inloop vanaf 16:45 uur). Meer informatie over het programma en de locatie volgt!

Namens de organisatie:
‘Het verjaardagsfeest op a.s. donderdag 21 juni gaat dus niet door. Omdat de zon zich op deze langste dag van het jaar niet zien (en het de afgelopen dagen regenachtig was) is het zonnepark niet goed begaanbaar. Liever swingen we in de zon, dat dat we dansen in de regenplassen. Daarom nodigen we je uit voor de herkansing. We vragen je je (opnieuw) aan te melden, zodat we weten dat er genoeg bubbels voor jullie klaarstaan!’

Zonnepark
Een jaar geleden begon het initiatief met 350 deelnemers en sympathisanten uit Groningen en de rest van het land. Het Zonnepark ligt ten noordwesten van Hoogkerk. Inmiddels is er zo’n 2.200 MWh opgewekt, genoeg stroom voor 600 huishoudens, en zijn er bijna 3000 zonnepanelen verkocht. Belangstellenden zijn zeer welkom op 20 september om 17:00 uur op het Zonnepark. In verband met de catering is aanmelden verplicht. Dat kan via deze link.

Reacties