Week van de lieve briefjes ontwerpwedstrijd

29 oktober 2020Categorie: Activiteit

Een lief briefje voor iemand schrijven. Voor de lieve buurvrouw, voor een vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Omdat het kan. Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 januari 2021 is het weer zo ver: de Week van de lieve briefjes. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Want om een briefje te kunnen verspreiden, moet er eerst natuurlijk een Lief Briefje worden gemaakt. En daarvoor zijn we op zoek naar illustratoren of ontwerpers!

Voorwaarden aan het ontwerp of de illustratie
Een Lief Briefje krijgt de vorm van een ansichtkaart die op de voorzijde bedrukt is met een lieve illustratie en op de achterzijde ruimte bevat om te beschrijven. De ansichtkaart wordt gemaakt door een professionele ontwerper. Jij mag je uitleven op de voorzijde van het Lieve Briefje. Hou er dus rekening mee dat de illustratie op A6-formaat goed te zien blijft.

Neem in je ontwerp of illustratie de volgende tekst mee:

Kijk eens, een lief briefje! Speciaal voor jou!’

Hoe doe je mee?
Maak jij hét lieve briefje van 2021? Stuur jouw ontwerp vóór maandag 16 november op naar info@weekvandelievebriefjes.nl en wie weet wordt jouw briefje uitgekozen om te worden verspreid door het hele land. Op maandag 23 november maken we de winnaars bekend.

De jury die de ontwerpen beoordeelt bestaat uit Ingrid Koetzier van BuitengewoonZijn.NU, en Geertje van der Zijpp, kunstenaar, schilder en illustrator van één van de lieve briefjes van 2020.

Door deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Jouw ontwerp wordt gebruikt op de ansichtkaarten van de Week van de lieve briefjes, zonder vergoeding, maar we vermelden je naam op je kaartje, onze website en zetten daarbij een verwijzing naar je eigen website of social media;
  • Jouw ontwerp wordt gebruikt op de website en de social-mediakanalen van de Week van de lieve briefjes;
  • De winnaars van de wedstrijd worden bekend gemaakt op de website en de social-mediakanalen van de Week van de lieve briefjes;
  • De winnaars van de wedstrijd ontvangen ieder 100 ansichtkaarten met zijn/haar eigen winnende ontwerp.

Reacties