Wat je moet weten tijdens Let’s Gro Hoogkerk

1 november 2019Categorie: 50 jaar dorp in stad Algemeen

Hierbij wat handige tips om optimaal te genieten van Let’s Gro Hoogkerk! We merken dat er bij mensen soms onduidelijkheid is over de catering. Hieronder vindt u uitleg over de catering tijdens Let’s Gro. We bieden zoveel mogelijk informatie zodat we samen een geweldig festival hebben!

  • Hoe werkt de catering? Als u een drankje bestelt betaalt u € 1,- extra voor een glas. Dit glas is van u. U kunt het tijdens alle dagen van Let’s Gro Hoogkerk laten hervullen of inleveren voor een nieuw glas met korting. Tegen inlevering van meerdere glazen krijgt u korting op uw volgende drankje(s). De glazen zijn van hard plastic en beter voor het milieu.
  • Het kan koud zijn in de tent. Neem uit voorzorg extra kleding of kleedjes mee. In de tent is koffie en thee verkrijgbaar.
  • De toegang voor alle voorstellingen en evenementen is gratis. Voor het programma op  zaterdagavond vanaf 19:30 uur heeft u een toegangskaart nodig.
  • Het terrein van de ijsbaan  is bereikbaar voor mindervaliden.
  • De Vuurwerkshow begint zaterdag om 19:00 uur bij de Ruskenveense plas en is gratis toegankelijk. Daarna kunt u zich begeven richting de tent voor het avondprogramma (toegangskaart benodigd).

 

Hieronder onze ‘veelgestelde vragen’. Heeft u een vraag die daar niet wordt beantwoord neem dan contact met ons op via info@vwhoogkerk.nl of bel naar 050-5590208 of 06-13211151.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is echt alles gratis?
Toegang tot de activiteiten is gratis, ook het programma op  zaterdagavond (maar dan alleen met een  gratis toegangskaart). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Hoe werkt dat met die toegangskaart?
U heeft een toegangskaart nodig om toegang te krijgen tot de tent vanaf 19:30 uur. Bij inlevering van de kaart ontvangt u een polsbandje waarmee u zich vrij over het terrein kunt bewegen.

Vindt alles plaats in de tent?
De meeste activiteiten vinden plaats in de tent op de ijsbaan. Zo niet, dan staat dit aangegeven op het programma.

Is het terrein toegankelijk voor mindervaliden?
Ja, het terrein is toegankelijk voor mindervaliden. Ook in de tent en de sanitaire voorzieningen houden we daar rekening mee. Het jubileum is toegankelijk voor iedereen.

Wat is er te eten en te drinken?
Tijdens het jubileum is er koffie, thee en frisdrank te krijgen in de tent. ‘s Avonds worden er ook alcoholische dranken geschonken. Foodtrucks en etenskramen zorgen voor verschillende soorten koud en warm eten.

Doen jullie ook iets voor kinderen?
Jazeker! Zaterdagmiddag is er een kindermiddag met eerst om 13:30 uur een bijeenkomst van de kinderwijkraad van Hoogkerk en vervolgens leuke activiteiten voor kinderen waaronder een graffiti-workshop door Expressie Workshops en sport en spel. Daarnaast biedt stichting Queri activiteiten voor de kinderen.

Reacties