Wat is jouw idee voor je omgeving?

6 mei 2024Categorie: Sterk Hoogkerk

Tot en met maandag 20 mei kan iedereen een idee indienen binnen één van de vijf thema’s van Sterk Hoogkerk. Ook mensen die niet in Hoogkerk wonen, kunnen aan deze stap meedoen. Voor ideeën met een klein bedrag die buiten de thema’s vallen is er een jokerbudget van 5000 euro. Ga naar sterkhoogkerk.nl en deel jouw idee!

Wat is jouw idee voor Hoogkerk en omgeving? Binnen de gekozen thema’s kun je nu ideeën indienen. De thema’s dit jaar zijn: Kinderen en Jongeren, Sport en bewegen, Verkeer, Veilig Hoogkerk en Schoon Hoogkerk. Je kunt tot en met maandag 20 mei je idee indienen via sterkhoogkerk.nl.

Stuur je een idee in? Vermeld daarbij dan alle informatie die je hebt. Waarom is het een goed idee? Wat draagt het bij aan Hoogkerk? Is het eenmalig of voor een langere periode? Hoeveel geld is ervoor nodig? En wie of wat heb je nodig om het uit te kunnen voeren? Past het idee binnen de spelregels van Sterk Hoogkerk?

Als je je idee al verder uitgedacht hebt, kun je ook een plan van aanpak of een begroting toevoegen. Samen met de gemeente kijken we of je idee haalbaar is. Als dat nodig is nemen we daarover contact met je op.

Tijdens deze stap zie je alle ingediende ideeën op sterkhoogkerk.nl. Je kunt op andere indieners reageren, bijvoorbeeld als je iets wilt toevoegen, tips hebt of wilt meewerken aan de realisatie van een idee. Om een idee in te dienen of op anderen te reageren heb je een account nodig.

Iedereen die dat wil, kan aan deze stap meedoen. Want een goed idee kan overal vandaan komen! Let wel op dat bewoners beslissen welke ideeën uitgevoerd worden. Als je niet in Hoogkerk, Leegkerk, Vierverlaten, Gravenburg of de Buitenhof woont kun je helaas niet mee stemmen.

Joker
Net als afgelopen jaar is er een jokerbudget van 5000 euro voor ideeën met een klein bedrag die buiten de vijf thema’s van Sterk Hoogkerk vallen. Heb je een klein idee dat niet past binnen de gekozen thema’s? Op sterkhoogkerk.nl dien je het in onder het ‘thema’ Joker.

We vinden je inzet belangrijk. Daarom stellen we een limiet van vijf ideeën per persoon. Zo blijft het haalbaar voor jezelf en voor de gemeente. Heb je meer ideeën? Vraag dan anderen om je te helpen. Zo heb je meteen meer draagvlak voor je idee.

Heb je een vraag? Of kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op via hallo@sterkhoogkerk.nl of 06-13211151.

 

Reacties