Vrijwilligerswerk in Hoogkerk

7 mei 2024Categorie: WIJ Hoogkerk

Actief zijn in je eigen buurt en ook je netwerk vergroten? Dat kan door vrijwilligerswerk te doen! In Hoogkerk en de nabije omgeving kan je bijvoorbeeld aan de slag als…

Werk jij graag met je handen?

Assistent begeleider | Stichting De Weide Blik  • vacaturenummer 13387

Stichting De Weide Blik begeleidt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Zodat zij vervolgens een volgende stap kunnen zetten, bijvoorbeeld richting werk of scholing. Je werkt mee en helpt de reguliere begeleiding bij het ondersteunen van de deelnemers.

Jij bent assistent begeleider in één of meerdere van de werkgebieden: houtwerkplaats, tuin, teckniekwerkplaats en de winkel. Ook in te vullen als participatiebaan.

Meer info: pankaja@zorgboerderijdeweideblik.nl | 0504031540

Passie voor een gezondere levensstijl

Trainer Crossfit / circuittraining Slim leven |WIJ Hoogkerk • vacaturenummer 11390

Ben jij een energieke en enthousiaste trainer die passie heeft voor het begeleiden van anderen naar een gezondere levensstijl? Als Trainer CrossFit/Circuittraining bij WIJ Hoogkerk creëer je een laagdrempelige en toegankelijke omgeving waarin deelnemers zich op hun gemak voelen en kunnen werken aan hun gezondheid. Je bent in staat om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Het gaat om het geven van de training op vrijdagochtend van 09.30 uur tot 10.30 uur.

Meer informatie: vct@wij.groningen.nl | 0625769690 | 0621137501


Heb jij een goed idee?
Fonds Goed Idee is een fonds dat initiatieven financieel ondersteunt. Heb jij een goed idee, gericht op kinderen/jongeren die opgroeien in een thuissituatie waar men moet rondkomen van weinig geld? Jouw idee of initiatief kan van alles zijn, van workshops tot een uitje organiseren ect.

Lees meer op onze site: https://www.link050.nl/fonds-goed-idee

Ontwikkellink
Op link050 staan cursussen en bijeenkomsten die aangeboden worden via Ontwikkellink. Dit is het gratis cursusaanbod voor iedereen die vrijwilligerswerk doet, een participatiebaan heeft of op een andere manier vrijwillig actief is in de gemeente Groningen. Kijk op www.link050.nl/ontwikkellink voor het aanbod.

Link050
Bezoek onze online vacaturebank www.link050.nl voor meer informatie over deze vacatures of om een andere vacature te zoeken. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met maar ook zonder afspraak. Wij kunnen samen met jou zoeken naar de vacatures die het meest geschikt zijn voor jou.

Adres:              Herestraat 100, 9711 LM Groningen

Email:             info@link050.nl

Telefoon:        050 305 1900

Je kunt ons ook volgen op de socials: facebook, Instagram en LinkedIn.

Reacties