Sam Events 4 U zoekt een coördinator

9 februari 2018Categorie: Algemeen

Heb jij een bijstandsuitkering en is betaald werk nog niet mogelijk? Met een participatiebaan doe je werkervaring op met behoud van je uitkering.

Vind jij het bovendien leuk om in een team te werken, ben je enthousiast en heb je affiniteit met het nemen van de leiding?

Sam Events 4 U zoekt een participatiemedewerker voor minimaal 16 uur per week in de omgeving Hoogkerk. Wij zijn een evenementenbureau en gevestigd aan de Papiermolenlaan in de stad Groningen. Binnen afzienbare tijd organiseren wij een Duurzaamheidsmarkt en het festival Voor niets gaat de zon op in Hoogkerk. Jouw werkzaamheden bestaan uit het coördineren van deze twee festivals.

Wij bieden ondersteuning en een prettige werkomgeving waar je jezelf kunt ontplooien. Bovendien ontvang je elk half jaar €600,- premie met behoud van je uitkering!

Interesse?  Stuur een gemotiveerde brief met cv naar: mdolle@xs4u.nl

Voor informatie over de participatiebaan: https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan-vinden

Indien je nog vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij zijn bereikbaar op nummer: 06-40340983 (Maarten Dölle) of op nummer 06-23349090 (werk). Uiteraard kun je ook mailen naar mdolle@xs4all.nl of naar erikdoorn@samevents4u.nl

Reacties