Sam Events 4 U zoekt een administratief medewerker!

9 februari 2018Categorie: Algemeen

Heb jij een bijstandsuitkering en is betaald werk nog niet mogelijk? Met een participatiebaan doe je werkervaring op met behoud van je uitkering.

Vind jij het bovendien leuk om in een team te werken, ben je enthousiast en heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden? Sam Events 4 U zoekt een participatiemedewerker voor minimaal 16 uur per week die woonachtig is in Hoogkerk of omgeving. Wij willen namelijk een Duurzaamheidsmarkt en het festival Voor niets gaat de zon op organiseren in Hoogkerk. Jouw werkzaamheden bestaan uit álle administratieve werkzaamheden die deze twee evenementen met zich meebrengen. Wij zorgen voor begeleiding, een werkplaats en een leuke werkomgeving  waar je jezelf kunt ontplooien!

Met een participatiebaan doe je werkervaring op met behoud van bijstandsuitkering. Het doel is om op den duur een betaalde baan te vinden. Je ontvangt € 600 per half jaar aan stimuleringspremie. Deze premie is vrijgesteld van belasting en wordt niet van je uitkering afgetrokken.

Interesse?  Stuur een gemotiveerde brief met cv naar: mdolle@xs4u.nl

Voor informatie over de participatiebaan: https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan-vinden

Indien je nog vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij zijn bereikbaar op nummer: 06-40340983 (Maarten Dölle) of op nummer 06-23349090 (werk). Uiteraard kun je ook mailen naar mdolle@xs4all.nl of naar erikdoorn@samevents4u.nl

Reacties