Poëzieavond ‘Open Lucht Therapie’ bij Tuin in de stad

22 juni 2022Categorie: Activiteit Algemeen

PERSBERICHT

Mirinne van Beek, studente Illustratie, organiseert op 30 juni bij ons een poëzieavond genaamd: ‘Open Lucht Therapie’. Dit zal plaatsvinden in onze tuin. Tijdens deze avond reflecteert Mirinne samen met een aantal andere sprekers op de Corona pandemie en de heropening van de wereld. Dit reflecteren zal in verschillende voordracht vormen worden gedaan.

Kern
De Coronaperiode was een lange, moeizame en soms eenzame tijd. Ook was het een tijd waarin veel mensen tot bezinning konden komen, omdat de wereld nagenoeg dicht was. Iedereen heeft er wel bepaalde gedachten over. Zo ook Mirinne van Beek. Het leek haar daarom mooi om mensen samen te brengen tijdens een poëzieavond, om de harten te kunnen luchten en te kunnen reflecteren op de bewogen Coronaperiode en de heropening van de wereld. Dit wil zij samen met nog 12 andere sprekers gaan doen. Publiek van harte welkom.

Over Tuinindestad
Tuinindestad is een plek in Groningen waar de mensen lekker buiten kunnen zijn. De locatie biedt de ruimte om te rennen, spelen en werken. Ook kunnen er activiteiten worden georganiseerd. Het is gevestigd in het Westpark, achter Vinkhuizen. Tuinindestad heeft een gebouw dat beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een grote keuken en een huiskamer. Verder zijn er buiten onder andere: een moestuin, een kweektuin, een camping en een speelterrein te vinden.

Eten
Elke donderdag eten we samen op Tuinindestad. Zoveel mogelijk biologisch, vega of vegan en lokaal. Wil je mee eten stuur dan een mail naar tuinindestad@gmail.com, o.v.v. het aantal personen.

Reacties