Opknappen rotonde Hoendiep – Johan van Zwedenlaan, verbreden fietspad de Held – Gravenburg

6 juli 2017Categorie: Algemeen

Deze maand is de opknapbeurt van de rotonde Hoendiep – Johan van Zwedenlaan en de verbreding van het fietspad de Held – Gravenburg.

In de weekenden van 21 en 28 juli  wordt de rotonde Hoendiep – Johan van Zwedenlaan opgeknapt. De granietkeien van de rotonde vervangen we dan door een zgn. betonnen prefab-rammelstrook met klinker print. Ook asfalteren we de rotonde opnieuw en gaan we de slijtlagen vervangen. Dit is nodig vanwege het vele zware verkeer dat hier langs komt.
De precieze tijden dat we aan het werk gaan zijn:

  • Vrijdag 21 juli vanaf 19.00 uur t/m maandag 24 juli 6.00 uur.
  • Vrijdag 28 juli vanaf 19.00 uur t/m maandag 31 juli 6.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Tussen de weekenden door is de weg te gebruiken. De aanwonenden kunnen gedurende de hele tijd naar hun woning of bedrijf.

Verbreden fietspad de Held – Gravenburg
Vanaf woensdag 26 juli starten we met het verbreden van het fietspad tussen Gravenburg en De Held. De eerste dag gaan we het asfalt frezen, de donderdag en vrijdag daarop ontgraven we het cunet. Maandag 31 juli en dinsdag 1 augustus brengen we nieuw asfalt aan. Tijdens de werkzaamheden kan het fietspad niet worden gebruikt.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Herman Peletier via herman.peletier@groningen.nl of bellen met 06 – 50 50 52 01.
De werkzaamheden worden ter plekke met borden aangegeven.

Reacties