OBS De Ploeg in actie voor dorpshuis Hoogkerk, nu met Video

11 juli 2017Categorie: Algemeen

Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het dorpshuis in Hoogkerk. Met dat doel organiseerden leerlingen van groep 8 van basisschool De Ploeg dinsdag een watersportdag bij de Ruskenveense plas. (lees verder onder de film)

Met het dorpshuis in Hoogkerk gaat het op zich wel goed maar de leerlingen zouden graag willen dat er meer mogelijk is. “Dat het een plek wordt waar we na schooltijd naar toe kunnen om dingen te doen”, vertelt Ali. Om dat te bereiken organiseerden de leerlingen in eigen persoon en met een beetje hulp van de Stichting Move de sportdag.
Stichting Move is een organisatie die kinderen uit minder bedeelde wijken koppelt aan studenten waarna men samen op zoek gaat naar wat er in de omgeving verbeterd kan worden. De sportdag kende dinsdag behoorlijk wat belangstelling. “Men kan op het springkussen, er is een watergevecht en je kunt buikschuiven”, zegt Yanick. Hoeveel geld er precies is opgehaald wordt vrijdag bekendgemaakt. Volgende week dinsdag wordt het bedrag overhandigd aan het dorpshuis.
Bron: OogTV Hoogkerk, OBS De Ploeg in actie voor dorpshuis Hoogkerk

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.