Open dagen WIJ-Hoogkerk 7-9 september

13 september 2016Categorie: Algemeen

Vorige week, vanaf woensdag konden alle inwoners Uit Hoogkerk, Gravenburg en de Buitenhof een kijkje nemen in de nieuwe WIJ-locatie. De sfeer was uitstekend, er waren veel kinderactiviteiten zoals spel en drama voor kids, pannenkoeken bakken en versieren, paneeltjes verven. Er was een schildersclub en de Haakclub voor kinderen die in moeilijke periodes zoals ernstige ziekte of beperking of verlies van een dierbare troost en warmte nodig hebben. Zie www.hartendekens.nl/

doorknippen-lint-open-dagen-wij-hoogkerk-foto-door-brenda-gerritsOp donderdagmiddag 8 september was de officiële opening met een hapje en een drankje. Miriam Feddema, de WIJ-teamleider ontving eerst een kindertekening. Daarna heeft een van de aanwezige kinderen het lintje doorgeknipt.

Op de laatste dag van de Open Dagen vonden nog de volgende onderdelen plaats: Vrouw&Fit voor vrouwen die anders niet naar een sportschool zouden gaan, Open Judoles, Drama en Spel voor Kinderen, Workshop Afrikaanse trommels onder leiding van Max Pattinama.
Meer foto’s op Facebook:

Reacties