Nieuwe Wegwijzer binnenkort verspreid

21 februari 2024Categorie: VWH Hoogkerk

De nieuwe Wegwijzer, de wijkgids voor Hoogkerk en omstreken wordt deze weken verspreid in het werkgebied van de VWH. De omslag is dit jaar opgemaakt met onder meer tekeningen van de Kinderwijkraad Hoogkerk. De Wegwijzer is digitaal in te zien op Hoogkerk Online onder het kopje VWH.

Kaart Sterk Hoogkerk

Met de Wegwijzer wordt dit jaar een kaart verspreid van Sterk Hoogkerk. Daarop vindt u de 16 ideeën die dit jaar uitgevoerd worden, informatie over de burgerbegroting en ook de data van Sterk Hoogkerk in 2024.

Wijzigingen

Als u in de nieuwe Wegwijzer een fout bespeurt of een wijziging wilt doorvoeren namens uw bedrijf of instelling, of als u nieuwe informatie hebt voor de Wegwijzer, dan horen wij dat graag! Neem daarvoor contact op via info@vwhoogkerk.nl of bel 06-13211151. Wijzigingen worden gepubliceerd in de Hoogkerker Koerier en op de wijkwebsite Hoogkerk Online.

De Wegwijzer is een handige gids met nuttige informatie over voorzieningen, bedrijven en instellingen in Hoogkerk. Daarnaast bevat hij informatie over de werkzaamheden van de VWH en Sterk Hoogkerk. De Wegwijzer is een uitgave van de VWH en gratis verkrijgbaar voor alle inwoners van ons werkgebied. Dit werkgebied bestaat uit Hoogkerk/Leegkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Peizerhoven en “Halfweg” (bij Hoendiep tussen de stad en Hoogkerk).

Reacties