Nieuwe kringloop in Hoogkerk

4 september 2017Categorie: Algemeen

Een nieuwe kringloopwinkel onder de naam Goudgoed wijkwerken Hoogkerk opent op 5 september zijn deuren. Het pand is te vinden aan het Hoendiep, op de oude locatie van drankwinkel Square. De kringloopwinkel biedt een breed scala aan producten, van kleding tot serviesgoed, boeken en dvd’s, speelgoed en babyspullen. Er komt een zogenaamde ‘plantenbieb’, waar mensen zaden en stekjes kunnen ruilen.

Goudgoed is wekelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag, doordeweeks van tien tot zes uur en op zaterdag van tien tot vijf uur. Een officiële opening volgt nog. Donaties in de vorm van kleding en kleingoed zijn van harte welkom.

De kringloopwinkel is een initiatief van wijkwerken Hoogkerk, onderdeel van Werkpro. Wijkwerken biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of een Wajong-uitkering dagbesteding, werkervaring en toegang tot scholing. Op deze manier zijn in Hoogkerk al een aantal mensen doorgestroomd naar betaald werk. De kringloopwinkel voorziet in een hoop nieuwe werk- en stageplaatsen.

Zie ook: https://www.facebook.com/inbrengenverkoop/

Tekst en foto: VWH

Reacties