Netwerken Coffee Club Hoogkerk

Netwerken voor ondernemers in en om Hoogkerk

17 juni 2016Categorie: Activiteit Bedrijfsleven Nieuws

Ondernemers en ondernemende mensen uit Hoogkerk en de omliggende wijken kunnen sinds twee jaar netwerken bij de Coffee Club Hoogkerk. De lokale en kleinschalige bijeenkomsten vinden elke keer ergens anders plaats. Thijs Wieringa, mede-eigenaar van Pixelsz online vormgeving en ZIEN bewegende communicatie vertelt over de totstandkoming van Coffee Club Hoogkerk.

“Ruim twee jaar geleden vond ik het tijd om mijn netwerk in Hoogkerk verder uit te breiden. In de stad en verschillende andere dorpen zijn al Coffee Clubs waar ondernemers bijeenkomen. Samen met de stichting Hart van Hoogkerk is de organisatie toen opgepakt en zijn we gestart met een bijeenkomst in de Theresiakapel. Ondertussen zijn we al op tal van locaties geweest. We Fitness in Reitdiep, Restaurant Gabriel, Het pand van Bakkerij Toos en Jet toen dat nog leeg stond, Het Seykercafe en S2M Groningen.”

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 23 juni van 09.30 tot 11.30 in Hanzeplaza. Wie zijn er allemaal welkom bij deze netwerkochtend en hoe ziet het programma eruit?
“Alle ondernemers en ondernemende mensen uit Hoogkerk en omgeving zijn welkom. De entree bedraagt €5,- maar daar krijgen ze koffie, thee, iets lekkers, een lokaal netwerk en nieuwe inspiratie voor terug.
Elke bijeenkomst is er ruimte ingepland voor het ‘Kwartiertje Kennis’. In dit kwartiertje krijgen de aanwezigen iets mee waar ze als ondernemer iets aan hebben. Een mini-workshop LinkedIn, kledingadvies, een bedrijfspresentaties of een interessante spreker. Op deze manier krijgt de bijeenkomst meer waarde.”

Nieuwsgierig naar de Coffee Club Hoogkerk? Volg ze op Facebook en Twitter.

Eerstvolgende bijeenkomst

23 juni 2016 09.30 – 11.30 uur
Hanzeplaza
Protonstraat 16, Groningen

 

Reacties