Lentekriebels Fun Feest groot succes!

2 mei 2018Categorie: WIJ Hoogkerk

In de maand april is er op diverse plekken in Hoogkerk zwerfafval opgeruimd in het kader van de gemeentelijke Lentekriebel-acties. Op woensdag 25 april hebben ongeveer 125 kinderen het Lentekriebels Funfeest in de Vensterschool bezocht. Dit feest was georganiseerd door Bslim en het jeugdteam van WIJ Hoogkerk ter afsluiting van alle zwerf afvalacties. Om alle deelnemers de bedanken en te vieren dat de wijk er weer een beetje schoner uitziet. Tevens was het de laatste Sport en Spel-instuif van dit schooljaar.

De kinderen deden mee aan allerlei sportieve spelletjes in de sporthal en konden geschminkt worden, kleien, tekenen of knutselen in de hal van de Vensterschool. Veel ouders, opa’s en oma’s zaten te kijken naar hun kinderen die lekker aan het sporten of spelen waren. Het was een heel gezellige middag. Ongeveer 60 kinderen hebben een cadeautje mogen uitzoeken omdat ze hadden meegeholpen met een van de afval opruim acties.

Uit de 116 ingeleverde stempelkaarten is na afloop 1 kaart getrokken. Deze was van Bentley van Beek uit groep 1/2a van OBS De Ploeg; hij heeft de grote prijs gewonnen. Hij werd in zijn eigen klas op school verrast met een grote tas van WIJ Hoogkerk vol met speelgoed.

Vriendelijke groet van Bslim en Jeugdwerk WIJ Hoogkerk

Reacties