Lentekriebels 11 april

15 maart 2019Categorie: Algemeen

Op 11 april wordt er door Cosis en het WIJ-team Hoogkerk een LenteKriebels actie georganiseerd. LenteKriebels is de jaarlijkse grote schoonmaakactie van de gemeente Groningen.

Met een vuilgrijper en een vuilniszak gaan we met elkaar op pad om onze eigen buurt schoon te maken. Het is elk jaar weer een gezellige activiteit en het is fijn om te zien hoe je in korte tijd met een groep mensen veel werk kan verzetten.

Alle bewoners van jong tot oud van Hoogkerk-Zuid,  kinderen van de Huiskamer Be You en kinderen en ouders van de Anne Frankschool zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen! Hoe meer mensen hoe schoner onze buurt wordt.

Alle materialen zijn aanwezig. Denk zelf aan goede schoenen en geschikte kleding. We starten in Pleinhof, dit is een ruimte van Cosis in het gebouw De leihof, naast de bibliotheek.

Inloop Pleinhof:              v.a. 14.00 uur (er is koffie en thee en we spreken af in welke straat je zwerfvuil gaat ruimen)

Start:                                    v.a. 14.15 uur

Afsluiting:                          15.30 uur sluiten we gezamenlijk af met wat drinken en lekkers.

Deelnemers ontvangen aan het eind een kleine verrassing. Alle deelnemers aan de actie zijn van harte welkom op het Lentekriebels Fun feest op  17 april  van 14.15-16.00 in de Vensterschool.

Reacties