Groningen woont SLIM komt met duurzaam advies naar Hoogkerk

15 maart 2019Categorie: Algemeen

Het energieloket van de gemeente Groningen, Groningen woont SLIM, staat op 26 maart en 16 april in het Dorpshuis van Hoogkerk aan de Zuiderweg 70-4. De maanden maart en april staan speciaal in het teken van Hoogkerk en de omliggende wijken. De bewoners van Hoogkerk, Leegkerk, Dorkwerd, Ruskenveen, De Buitenhof, Gravenburg en De Held ontvangen een brief vanuit de gemeente Groningen waarin zich een uitnodiging bevindt. Mocht je de brief ontvangen hebben, maar niet kunnen komen bij een bijeenkomst, dan kun je online via de website duurzaam advies ontvangen. De avond staat in het teken van duurzaamheid en hoe dit specifiek voor jouw huis toepasbaar is. Bijvoorbeeld door je huis te isoleren, glas te vervangen als dat nodig is, een hybride variant van de warmtepomp te installeren of om zonnepanelen te plaatsen. Groningen woont SLIM geeft advies over de passende en rendabele duurzame maatregelen voor jouw huis.

Data: 26 maart en 16 april
Locatie: Grote zaal Dorpshuis Hoogkerk (Zuiderweg 70-4)
De bijeenkomst duurt van 19-21 uur. Inloop vanaf 19:00 uur, begin 19:30 uur.

Bewoners kunnen zich via de brief aanmelden via de link, of direct naar de pagina gaan: groningenwoontslim.nl/dienst/hoogkerk. Wil je direct online advies, dan ga naar groningenwoontslim.nl/quickscan.

Deze actie is in samenwerking met de gemeente Groningen, Groningen woont SLIM en deze maanden ook met Vereniging Wijkraad Hoogkerk. Zien we jou daar?

Reacties