‘Lang zult u wonen’ informatiemarkt WIJ Hoogkerk 29 juni

13 juni 2017Categorie: Algemeen

WIJ Hoogkerk wil u bij deze graag informeren over de komende Lang zult u wonen informatiemarkt. Deze informatiemarkt zal gehouden worden op donderdag 29 juni van 14.00 tot 17.00 uur bij WIJ Hoogkerk, de Verbetering 3.

 Veel Hoogkerkers zijn tevreden met hun woning en hun wijk en willen er graag zo lang mogelijk blijven wonen. Op deze informatiemarkt kunnen seniore bewoners tips en adviezen krijgen over hoe ze op een prettige en veilige manier kunnen blijven wonen.

Adviseurs van Lang zult u wonen laten zien hoe senioren hun huis veiliger en comfortabeler kunt maken. Daarnaast tonen een aantal bedrijven, zoals een installateur, een aannemer en een leverancier van hulpmiddelen, producten die kunnen worden uitgeprobeerd. Momenteel is het WIJ-team bezig met het uitnodigen van lokale partijen zoals fysiotherapeuten, thuiszorgorganisaties, een diëtiste, een thuiskapper en organisatoren van activiteiten in de wijk, e.d.

Deze markt wordt kosteloos aangeboden, inclusief koffie/thee én wat lekkers.

Alle wijkbewoners van 65 jaar en ouder worden persoonlijk middels een brief uitgenodigd om de informatiemarkt Lang zult u wonen te komen bezoeken,  maar iedereen is natuurlijk welkom.

 Meer informatie vindt u op de website  www.langzultuwonen.nl/groningen

Reacties