Kom naar de feestweek, 1-6 oktober in Hoogkerk!

24 september 2018Categorie: Algemeen

GEEF U NU OP VOOR ACTIVITEITEN IN DE FEESTWEEK VAN 1 T/M 6 OKTOBER!

Geef u nu op voor een heerlijke maaltijd bij Restaurant Gabriël! Ter ere van de feestweek komen zij met een prachtig Ploegdiner in de felle kleuren van De Ploeg. Voor het Ploegdiner kunt u zich opgeven bij Restaurant Gabriël: 050 556 1610 of mail naar: pa.vandelden@lentis.nl.

Hieronder een kort overzicht van alle activiteiten in de feestweek van 1 tot en met 6 oktober. Alle activiteiten behalve het Ploegdiner zijn gratis. Voor de wandel- en fietstocht dient u zich aan te melden! Dit kan via het secretariaat, bij voorkeur via de mail: info@vwhoogkerk.nl Telefonisch: 050-5590208 of 06-13211151 (mobiel).

Maandag 1 oktober: Opening
Opening van de feestweek om 15:00 u in de bestuurskamer VWH in de Vensterschool in Hoogkerk met een filmpje van Ploegkunstenaar Bé Kracht. Aansluitend onthulling naam wandelpad.

Dinsdag 2 oktober:  Puzzelwandeltocht door de Ploegwijk
Start: 14:00 uur in Restaurant Gabriël

Woensdag 3 oktober: Voorleesmiddag
Voorleesmiddag voor kinderen van 14:30 tot 15:30 u in de Forum Bibliotheek in de Leihof.

Donderdag 4 oktober: Fietspuzzeltocht
Start: 14:00 uur bij de Gabriëlflat. Halverwege de tocht is er een leuke verrassing!

 Vrijdag 5 oktober: Ploegdiner met optreden Ratjetoe
Om 18:00 u serveert Restaurant Gabriël een heerlijk en kleurrijk Ploegdiner met vier gangen (zie de flyer!). Tussen de gangen door zal het koor Ratjetoe optreden. Voor dit speciale diner betaalt u slechts € 15,-.

Zaterdag 6 oktober: Kunstmarkt
Van 10 tot 17 uur bent u welkom op de kunstmarkt in de Ruskenborg in Hoogkerk. Op de markt zullen verschillende vormen van kunst te zien zijn. Verschillende kunstenaars van Kunstkring De Ploeg laten zien hoe hun werk tot stand komt. De Ploegers raden u aan uw ezel en schilder- of tekenspullen mee te nemen! U kunt meedoen aan kunstworkshops, onder meer stilleven, portret- en modelschilderen en -tekenen.

Reacties