Feestelijke waardering voor mantelzorgers op de Dag van de Mantelzorg

26 september 2018Categorie: Zorg

Op 10 november wordt in de stad Groningen de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg gevierd. Mantelzorgers* kunnen in Hanze Plaza genieten van een gezellige en feestelijke avond, verzorgd door de Groningse swingband ‘the Full Minties’. De kleurrijke en smakelijke hapjes worden door Vrouwkracht Catering gemaakt.
Wethouder Ton Schroor opent de avond met een welkomstwoord voor de mantelzorgers. In de week voorafgaand aan de Dag van de Mantelzorg zijn er gezellige inloop bijeenkomsten voor mantelzorgers in de wijken.

Cadeau
Bezoekers van het feest kunnen na afloop van de feestavond op 10 november de verrassingscoupon van de Mantelzorgkaart inleveren voor een cadeau. Vanaf 12 november kunnen mantelzorgers deze coupon ook verzilveren in de wijk of bij Humanitas. Mantelzorgers die nog geen Mantelzorgkaart hebben kunnen deze gratis afhalen bij de  WIJ Entree in hun wijk of bij het Centrale Steunpunt Mantelzorg van Humanitas.

Aanmelden
Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg kan tot 19  oktober via www.humanitas.nl/groningen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Humanitas, telefoonnummer 050-3126000.

 * Mantelzorg is langdurige zorg die vanuit een persoonlijke relatie wordt gegeven aan iemand met een ziekte of beperking.

Reacties