Programma jubileum Hoogkerk 50 jaar dorp in stad

31 oktober 2019Categorie: 50 jaar dorp in stad

Van 30 oktober tot 2 november vieren we het jubileum Hoogkerk 50 jaar ‘Dorp in Stad’, in samenwerking met Let’s Gro. Vijftig jaar geleden werd Hoogkerk onderdeel van de gemeente Groningen, maar gelukkig is Hoogkerk altijd een dorp met een eigen identiteit gebleven. Kom naar de tent op de ijsbaan van Hoogkerk  voor een gevarieerd programma met een historische film, Hoogkerker bier, toneel en veel muziek. Geniet mee bij de optredens van Pé Daalemmer en Rooie Rinus, Wat Aans, George Sopacua, Hollands Verdriet en vele anderen!

De toegang voor alle voorstellingen en evenementen is gratis. Voor het programma op  zaterdagavond vanaf 19:30 uur heeft u een toegangskaart nodig.

Het terrein van de ijsbaan  is bereikbaar voor mindervaliden. Kijk voor de antwoorden op veelgestelde vragen bij FAQ, heeft u een vraag die daar niet wordt beantwoord neem dan contact met ons op via info@vwhoogkerk.nl of bellen naar 050-5590208 of 06-13211151.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is echt alles gratis?
Toegang tot de activiteiten is gratis, ook het programma op  zaterdagavond (maar dan alleen met een  gratis toegangskaart). Consumpties zijn voor eigen rekening.

Hoe werkt dat met die toegangskaart?
De kaarten zijn gratis af te halen bij de vier locaties in Hoogkerk. U heeft een toegangskaart nodig om toegang te krijgen tot de tent vanaf 19:30 uur. Bij inlevering van de kaart ontvangt u een polsbandje waarmee u zich vrij over het terrein kunt bewegen.

Vindt alles plaats in de tent?
De meeste activiteiten vinden plaats in de tent op de ijsbaan. Zo niet, dan staat dit aangegeven op het programma.

Is het terrein toegankelijk voor mindervaliden?
Ja, het terrein is toegankelijk voor mindervaliden. Ook in de tent en de sanitaire voorzieningen houden we daar rekening mee. Het jubileum is toegankelijk voor iedereen.

Wat is er te eten en te drinken?
Tijdens het jubileum is er koffie, thee en frisdrank te krijgen in de tent. ‘s Avonds worden er ook alcoholische dranken geschonken. Foodtrucks en etenskramen zorgen voor verschillende soorten koud en warm eten.

Doen jullie ook iets voor kinderen?
Jazeker! Zaterdagmiddag is er een kindermiddag met eerst om 13:30 uur een bijeenkomst van de kinderwijkraad van Hoogkerk en vervolgens leuke activiteiten voor kinderen waaronder een graffiti-workshop door Expressie Workshops en sport en spel.

Ik wil graag ook zo’n poster voor mijn raam, kan dat?
Jazeker! Neem contact met ons op of kom een of meer posters halen bij de Vensterschool (Zuiderweg 70).

Kan ik me nog inzetten als vrijwilliger?
Ja graag! Neem contact met ons op via info@vwhoogkerk.nl of bel naar 050-5590208 of 06-13211151.

Reacties