Jochem van Gelder naar Groningen voor dinnershow ouderen

17 december 2018Categorie: Activiteit Algemeen

GRONINGEN – Op 9 januari organiseren studenten van de Hanzehogeschool een dinnershow voor ouderen met Jochem van Gelder.

Nog steeds is eenzaamheid onder ouderen een groot probleem. Volgens het Nationaal Ouderenfonds voelt 1 op de 4 ouderen zich eenzaam en hebben velen van hen slechts eens per maand een sociaal contact. Voor deze ouderen willen Eline, Melina, Jesse, Gijs en Meike van de Hanzehogeschool in Groningen wat betekenen. Op 9 januari zullen zij, in samenwerking met Jochem van Gelder en Stichting Star, een luxe dinnershow organiseren.

Om deze avond onvergetelijk te maken voor de ouderen zal Jochem van Gelder deze avond presenteren en wordt er een ‘Praatjesmakers-act’ opgevoerd door Jochem met kinderen die hierin de hoofdrol spelen. Dit is gebaseerd op het amusementsprogramma van de NCRV waar van Gelder in gesprek gaat met kinderen.

Stichting Star draagt de ouderen een warm hart toe en heeft ervoor gezorgd dat de totaal verzorgde dinershow slechts €10,- per persoon kost.

Daarnaast is er een prachtige zaal van het Van der Valk hotel in Groningen-Hoogkerk aangeboden om deze avond compleet te maken. De gasten kunnen sociale contacten leggen met andere ouderen en met verscheidene studenten die ook aanwezig zullen zijn deze avond, onder het genot van een heerlijk driegangenmenu en verschillende andere acts.

Het doel is om deze groep een fantastische avond aan te bieden, door ze een avondje uit te geven waar zij kunnen genieten van de show, het diner en de mensen om hun heen. Daarnaast is er de hoop vanuit de organisatie dat de ouderen er blijvende sociale contacten aan overhouden, waar ze op terug kunnen vallen en elkaar in de toekomst kunnen bezoeken voor een gezellige activiteit.

Het ‘Praatjesdiner’ vindt plaats op 9 januari 2019, aanvang 17.00 – 17.30 uur in het Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk. Bent of kent u iemand die dit ontzettend leuk lijkt, twijfel dan geen moment en geef uwzelf of een bekende op!

Aanmelden kan door uw naam, telefoonnummer, menukeuze en allergieën/ dieetwensen te mailen naar praatjesdiner@gmail.com of door te bellen naar (06) 29 762 823.

Foto: Praatjesdiner

Bron: Groninger Krant

Reacties