Hoogkerk wint opnieuw Fair Play Cup in FC Groningen Buurtbattle

21 april 2016Categorie: Nieuws Sport

In de finale van de FC Groningen Buurtbattle 2016 op 20 april in Sportpark Corpus den Hoorn won Hoogkerk 2(10-12 jaar) de Rabobank Fair Play Cup editie 2016. Deze winnaars krijgen een VIP-arrangement aangeboden voor de competitiewedstrijd FC Groningen – Heracles Almelo, op zondag 8 mei aanstaande in Euroborg.
Hoogkerk 1 kreeg de derde plaats.
In de finale vorig jaar won Hoogkerk 1 de Rabobank Fair Play Cup 2015. Hoogkerk 2 kreeg toen de 2e plaats.
Corpus de Wijert (leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar) en Spoorstraat Kieldiep 1 (13 t/m 15 jaar) zijn nu de winnaars van de 1e plaats in de finale.

Meer foto’s op Facebook

FC Groningen Buurt Battle
Met de FC Groningen Buurt Battle zet FC Groningen zich samen met haar partners in voor het bevorderen van de sociale samenhang, de ouderbetrokkenheid, de gezondheid en het terugdringen van overlast. Daarnaast zijn normen en waarden en sportparticipatie belangrijke aspecten binnen het project.

Finaledag
De afgelopen acht weken lag de uitvoering van dit project in handen van professionals van de verschillende wijken. De deelnemers hebben trainingen ondergaan en buurtbijdrages uitgevoerd. Hiermee hebben ze individueel punten verdiend. De deelnemers met de meeste punten nemen met hun wijkteam deel aan de finaledag van vandaag.
Elke wijk leverde één of twee teams, die tegen elkaar streden. Tijdens de finaledag werden de wijkteams gecoacht door de spelers van de eerste selectie van FC Groningen.

Reacties