Hoogkerk aan Zee

22 juni 2020Categorie: Activiteit

Jouw zomervakantie in Hoogkerk

Vanaf maandag 27 juli tot en met vrijdag 7 augustus ligt speeltuin Hoogkerk aan Zee. Je beleeft er twee weken strandplezier met zand, water en veel zomerse activiteiten. Van maandag t/m vrijdag kun je iedere dag meedoen aan spellen, workshops, sport of lekker luieren in de speeltuin. Kom zandkastelen bouwen, knutselen, slijm maken, doe mee aan de djembé workshop of doe mee met de bingo. We zijn vol op bezig om samen met de vrijwilligers het programma op te stellen!

Datum & tijd
Maandag 27 juli t/m vrijdag 31 juli
Maandag  3 augustus t/m 7 augustus

Adresgegevens
BSV Kreukelhof
Drakesteijnstraat 29
9744 ED Groningen

 

Programma

Let op: dit programma is nog onder voorbehoud. Het kan zijn dat dit programma afwijkt van de activiteiten die worden uitgevoerd i.v.m. weer of andere omstandigheden. 

Houd de pagina van de speeltuincentrale in de gaten voor het actuele programma: speeltuinengroningen.nl/hoogkerk-aan-zee/ 

Tijdens Hoogkerk aan Zee worden foto’s en filmopnamen gemaakt.
Deze beelden worden gebruikt om te laten zien leuk het is om je als jongere in te zetten voor de speeltuin en hoe belangrijk het is voor kinderen om op leuke plekken te kunnen buiten spelen. Wil je niet dat jouw kind in beeld komt? Laat het weten aan één van de vrijwilligers weten! Voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers.

Reacties