Het Groninger Forum zoekt vrijwilligers

19 maart 2018Categorie: Gemeente

PERSBERICHT

Voor de bibliotheekvestigingen in de wijken Selwerd, Beijum, Vinkhuizen, Lewenborg, Hoogkerk en De Wijert is het Groninger Forum op zoek naar enthousiaste gastvrouwen en -heren (op basis van vrijwilligheid en uren in overleg). Maak jij gemakkelijk contact, ben je flexibel, digitaal vaardig,
zelfstandig en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is het Groninger Forum op zoek naar jou!

Wat ga ik doen?
Als gastvrouw/-heer ben jij hét gezicht voor de bezoekers van het Groninger Forum in de wijken. Je ontvangt bezoekers gastvrij en je beantwoordt allerlei vragen. Je helpt ze bij de uitleenautomaten, printers en computers en onze online catalogus. Je helpt bij het verwerken van boeken, ondersteunt bij allerlei activiteiten en zorgt ervoor dat de wijkvestiging er tip top uitziet.

Wat krijg ik terug?
Naast leuke collega’s én de mogelijkheid om veel te leren, krijg je mooie Groninger Forum voordelen zoals korting op ons cursusaanbod én natuurlijk een kerstpakket.

Ja, dit lijkt me leuk!
Vul via de website www.groningerforum.nl/vrijwilligers het online sollicitatieformulier in. Doe dit in ieder geval vóór vrijdag 6 april. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@groningerforum.nl of bel tijdens kantooruren met Doeke Sijens van het Groninger Forum 050-3683614.

Groninger Forum
Het Groninger Forum is een spectaculair gebouw dat achter de Grote Markt verrijst. Het wordt een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, met exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, de bibliotheek, horeca, de VVV en Storyworld, het nieuwe Nederlandse museum voor
strips, animatie en games. Op de bovenste verdieping komt een skylounge met restaurant, een dakterras met rooftop cinema en een fantastisch uitzicht over de stad. Tot de opening in de zomer van 2019 zijn we actief op verschillende locaties: voor films en events kun je terecht aan het Hereplein, voor de bibliotheek op locatie Oude Boteringestraat. In de wijken zijn onze bibliotheken te vinden in Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk, dus ook na opening van de nieuwbouw.

GRONINGER FORUM
Bibliotheek: Oude Boteringestraat 18 | 9712 GH Groningen
Film + debat: Hereplein 73 | 9711 GD Groningen
www.groningerforum.nl | @groningerforum | facebook.com/groningerforum

Reacties