Feest in Reitdiephaven week uitgesteld

17 maart 2018Categorie: Activiteit

Reitdiep – Het grote feest van de winkeliers in Reitdiephaven wordt vanwege de voorspelde harde wind een week verplaatst, van komende zondag naar zondag 25 maart. De tijden en activiteiten blijven gelijk, bij het feest ter ere van vijf jaar HarbourKidz. Er komt een grote tent met speciale activiteiten van de winkeliers, er is een dj en HarbourKidz zelf houdt een grote kindermodeshow. Wethouder Joost van Keulen opent de feestmiddag om 14:00 uur.

De grote tent komt zondag 25 maart op het ruime winkelplein te staan. De winkeliers en ondernemers zorgen zelf voor allerlei speciale activiteiten. Verder is er een muziekspektakel met een DJ en heeft de nieuwe dierenwinkel Jumper de Dier super een speciale stand, met diverse acties voor uw huisdier.

De grote kindermodeshow van HarbourKidz is om 14:30 uur. Voor de kinderen brengt Kids First een poppentheater. Bij MASH kunnen de kinderen paasstukjes maken en bij Jumbo kunnen ze terecht voor het maken van lekkere hapjes.

Meet & Greet
Speciaal voor alle ondernemers van de hele wijk Reitdiep is er een Meet and Greet, waar de ondernemers een eigen stand kunnen inrichten, om elkaar en alle bezoekers te ontmoeten. Ondernemers kunnen zich opgeven bij MASH en bij DIO.

Reacties