Heel Hoogkerk verwend/t

26 maart 2018Categorie: Algemeen

Wie kan delen kan vermenigvuldigen

Vrijdag 13 april verwent heel Hoogkerk, de hele dag op diverse locaties in en om Hoogkerk zoals in de loods van het WIJ-gebouw, het Dorpshuis (Vensterschool), BSV de Kreukelhof en Woonzorgcentrum Gabriël.

Er zijn mensen die willen verwennen met: kleine schilderijtjes uit te delen; hulp bij computerproblemen; helpende handen voor kleine klussen of boodschappen; chocola en materialen om een verantwoorde traktatie te maken en vervolgens uit te delen; voetreflex massage, muziek maken, yoga, ontspannen Access Bars, handmassage… en er is nog voldoende ruimte voor jouw talent. Kun je lekker koken, tuinier of klus je graag? Maak je muziek of mooie foto’s of iets heel anders? Het kan allemaal! laat weten wat je wilt of gaat doen deze dag.

Ook verwend worden is een optie: Even stil zijn en niets moeten, je creativiteit ontdekken, een boompje opzetten, even op adem komen, jezelf afstemmen, een goed gesprek voeren, een verantwoord tussendoortje nuttigen en/of gewoon een leuke dag. Wees welkom!

Laat je inspireren door het moment en de mensen die er zijn. Doe je mee? Geef het door. Dat kan per mail : info@dekrachtcentralehoogkerk.nl Hulp nodig? WIJ Hoogkerk staat voor je klaar!

Reacties