Groot onderhoud Roderwolderdijk 13 t/m 16 juni

28 mei 2019Categorie: Algemeen

Op donderdag 13 juni beginnen we met groot onderhoud aan de Roderwolderdijk. Het gaat om het gedeelte dat parallel loopt aan de A7, vanaf de rotonde tot de brug (achteringang Suikerunieterrein). Verder wordt er nog een klein stukje ter hoogte van de bebouwde kom bij Westpoort geasfalteerd ten behoeve van een Bebouwde Kom Accentuering. De direct aanwonenden worden hierover door de gemeente nog geïnformeerd.

Het werk bestaat uit frezen van het oude asfalt, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en het herstellen van de goten. Als laatste brengen we de belijning aan. Als alles volgens planning verloopt kan het verkeer zondagavond 16 juni de weg weer gebruiken. De weg is tijdens de werkzaamheden gestremd en wordt omgeleid. Dat geven we met borden aan. Het fietspad kan gewoon worden gebruikt.

Als men vragen heeft kan men contact opnemen met Jan Kraan van de gemeente door 14 050 te bellen (verkort nummer). Men kan ook contact opnemen met Errit Bremer van het bedrijf dat het werk uitvoert (Firma Oosterhof Holman) door 0629 59 15 07 te bellen.

Reacties