Feestelijke opening outdoor sportpark Hoogkerk

27 mei 2019Categorie: Algemeen

Afgelopen zaterdagmiddag werd het nieuwe Outdoor Sportpark Hoogkerk bij de Ruskenveense plas feestelijk geopend. Het sportpark bestaat uit een fitness- en calisthenicsgedeelte en is gratis te gebruiken door iedereen. Initiatiefnemers Jeremy Jepma en Jos Vogelzang willen op deze manier sport en gezondheid in Hoogkerk promoten.

Het park werd geopend door wijkwethouder Paul de Rook. Hij prees de resultaten van projecten in de wijk. Met dank aan bewoners en de gemeente was het mogelijk om de tennisbaan van LTC te verhuizen en nu een Outdoor Sportpark te plaatsen. Van de initiatiefnemers ontving hij een gratis work-out. Bij de opening zorgden de sporters van Movement Instinct voor een demonstratie bij de toestellen. Daarnaast waren er gezonde hapjes en dranken dankzij de Poiesz en zorgde de Suiker Unie voor een suikerspinmachine, die vooral bij de jeugd populair was. Na de demonstratie konden bewoners de toestellen zelf proberen onder begeleiding van Movement Instinct.

Het sportpark komt mede tot stand door sponsoring van de gemeente, de Provincie Groningen, de Rabobank, Icopal BV en de Suiker Unie. De initiatiefnemers willen graag trainingen aanbieden met gebruik van de toestellen. Voor meer informatie kunt u hen volgen op Facebook: Outdoor Sportpark Hoogkerk.

Meer foto’s van de opening zijn hier te vinden.

Reacties