Gall & Gall Bluesavond Hoogkerk

8 maart 2019Categorie: Algemeen

Op zaterdag 30 maart organiseert Dorpshuis Hoogkerk een spetterende Bluesavond! Ook dit jaar hebben we weer een drietal Super Bluesbands weten vast te leggen. Aanvang: 20:30 u, vanaf 20:00 u is de zaal open.

Mississippi Kings.
De Mississippi Kings bestaat uit ervaren muzikanten met een grote liefde voor de blues. Zanger/gitarist Ronald Schoonveld, mondharmonicaspeler Steven Elings, zanger/bassist Ton Toben en drummer Karstjan Kremer vormen een hechte band die garant staat voor doorleefde en gepassioneerde muziek.

Van Lier Experience.
Deze band bestaande uit de broers Harry, zang, bass en Hans van Lier, gitaar, Richard Koster, zang, mondharmonica en Harrie Groenewold, drums , staat als een huis dankzij jarenlange ervaring, zowel samen als afzonderlijk van elkaar. Zoals ze zelf zeggen, het is weer tijd voor de BLUES.

Moondance Bluesband.
Moondance Bluesband is een zeven koppige band afkomstig van het Hoogeland. De band ontstond door een samengaan van muzikanten die elkaar vaak tegenkwamen op open podia. Doordat de band in feite drie frontmannen heeft is het niet alleen een luisterband maar vooral ook een kijk-dansband.

Kaarten: € 10,- voorverkoop/ aan de deur € 12,50
Voorverkoop adressen:
Sigarenzaak Hindriks – Zuiderweg 24 (tel. 050-5565819)
Kantine Dorpshuis/Sporthal Hoogkerk – Zuiderweg 70 (tel. 050-5375240)
Fam. Joosten – De Sanstraat 26 (tel. 050-5567000)

Reacties