Buitenspeeldag bij de Kreukelhof

13 juni 2019Categorie: Algemeen

Op een regenachtige woensdagmiddag vond de Buitenspeeldag plaats in speeltuin de Kreukelhof. Wat een bikkels zijn die kinderen die mee hebben gedaan! Want op een gegeven moment regende het best wel hard. Het was een gezellige middag met zowel binnen als buiten genoeg dingen te doen voor jong en oud in het thema expeditie:  op ontdekking en avontuur.
Zo konden kinderen zich onder andere wagen aan een spel waarbij ze moesten raden wat ze proefden en voelden, ze konden een code kraken, schatgraven en geschminkt worden. De geplande survivaltocht kon vanwege het weer helaas niet doorgaan. Deze vond in verkorte versie plaats in de speeltuin.

Daarnaast was er deze middag de aftrap van een nieuw zwerfboeken-initiatief vanuit WIJ Hoogkerk. Kinderen konden kinderboeken zoeken die verstopt waren in de speeltuin en deze gratis meenemen naar huis. Deze zwerfboeken mag je, nadat je ze gelezen hebt weer ergens neerleggen; ” laten zwerven,” voor iemand anders. Mocht je meer informatie willen over de zwerfboeken of zelf wat boeken willen ophalen,  kom dan langs bij WIJ Hoogkerk.

We bedanken iedereen die meegeholpen heeft om de Buiten speeldag mogelijk te maken. Hieronder een aantal foto’s van deze dag (gemaakt door de Westerkrant).

Hartelijke groet van Bslim, Speeltuin de Kreukelhof en het jeugdteam van WIJ Hoogkerk

Reacties