Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in de buurt?

23 juni 2023Categorie: Gemeente

In Hoogkerk kan je bijvoorbeeld aan de slag als:

Begeleider Leesclub
Forum Groningen | Vacature 9218

Voor de vestiging Hoogkerk zoekt Forum Groningen een leesclubbegeleider die wekelijks een groep begeleidt. De leesclub is voor mensen die beter willen leren lezen en spreken. Je leest samen een boek in eenvoudige taal en bespreekt de inhoud en de moeilijke woordjes met elkaar.

Bezoek onze online vacaturebank voor meer informatie over deze vacature of om een andere vacature te zoeken. We hebben ruim 800 vrijwilligersfuncties beschikbaar. Wil je liever hulp bij het vinden van een leuke vacature, meer advies over de organisatie of het werk kom dan langs bij link050. Samen zoeken we dan naar een geschikte vacature. Je kunt met of zonder afspraak terecht.

Ben je eenmaal vrijwillig actief in de gemeente Groningen dan kan je gebruik maken van de gratis workshops en cursussen van Ontwikkellink. Bezoek onze website voor het actuele cursusaanbod.

Voor vragen of om een afspraak met ons te maken kan je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail 050-3051900 / info@link050.nl of kom langs op de Herestraat 100.

Reacties