Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10 maart 2017 | 15:30 - 17:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 15:30 on vrijdag, happening 4 times

| €28,00

Weerbaarheidstraining

D-fence zelfverdediging is een samenwerking tussen 2 bedrijven (YouBeYou en Jiritsu) en een weerbaarheidstrainer. Allen zijn experts in het helpen van mensen zowel mentaal als fysiek. Tijdens de D-fence lessen gaan de deelnemers aan de slag met mentale en fysieke weerbaarheidsoefeningen.

De volgende onderdelen komen aan bod

Emoties
Houding
Stemgebruik
Grenzen aangeven en respect hebben voor andermans grenzen
Staande zelfverdedigingtechnieken (bevrijdings-, sla- en schop technieken)
Veilig vallen
Grond zelfverdedigingtechnieken (bevrijdingstechnieken op de grond)
Met je HOUDING kun je al veel conflicten voorkomen. Neem je een ‘sterke’ houding aan dan kom je al veel zelfverzekerder over. Hoe sta je sterk, stevig en zelfverzekerd? Mocht dit niet werken dan kan jij je GRENZEN AANGEVEN. Wat is jouw grens? Maar ook, heb je respect voor de grens van de ander? Mocht de ander geen respect hebben voor jouw grens dan kun je met je STEMGEBRUIK de ander nog eens waarschuwen en of laten schrikken waardoor je snel een VEILIGE PLEK KUNT OPZOEKEN.

Mocht de ander dan nog steeds over jouw grens heen gaan en je vastpakken dan leren wij een aantal STAANDE BEVRIJDINGSTECHNIEKEN waarmee jij je zelf kunt bevrijden en een aantal STOOT EN SCHOP technieken zodat jij jezelf kunt verdedigen.
Als een van de laatste oefeningen leren wij de deelnemers aan hoe je moet VALLEN op een veilige manier, mocht dit gebeuren. En tot slot een aantal BEVRIJDINGSOEFENINGEN OP DE GROND voor het geval je op de grond terecht komt en vast wordt gehouden.

De bedoeling van deze lessen is niet leren hoe je iemand kan slaan of schoppen. Alle oefeningen zijn er op gericht om jezelf te verdedigen. Hier wordt tijdens de les ook duidelijke instructies over gegeven.

Dit is een 4 weekse kennismakingscursus. Hierna is er nog een mogelijkheid voor een vervolg cursus. Neem contact op voor meer informatie.

Reacties

Gegevens

Datum:
10 maart 2017
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
€28,00
Evenement Categorie:

Locatie

WIJ Hoogkerk
De Verbetering 3
Hoogkerk, 9744DZ

+ Google Maps

Telefoon:
050-3674566
Site:
https://wij.groningen.nl/wij-in-de-wijk/wij-hoogkerk

Organisator

You Be You
Telefoon:
06-46291471
E-mail:
info@youbeyou.nl
Site:
www.youbeyou.nl

Reacties