Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

6 maart 2017 | 19:00 - 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Muziekworkshops in de Kreukelhof vanaf 6 maart

Diverse workshops: trommelen, muziek maken op je PC, rappen, elektrische gitaar. Adres: Drakensteynstraat 27.

Mensen uit Hoogkerk en omgeving, van alle leeftijden, kunnen daar muziekworkshops volgen, op maandagavond van 19:00-20:15 uur. (NB. bij vergissing staat in de Westerkrant 1 maart elke woensdagavond vermeld, dit moet dus zijn elke maandagavond!).

  • In maart zijn er workshops trommelen, met de basistechnieken van diverse trommels, zoals djembe, Tifa, cajon. Maximum aantal deelnemers: 10.
  • In april is elke maandagavond een workshop muziek maken op je pc: de basistechnieken voor het opnemen, componeren, muziek bewerken etcetera. Maximum aantal deelnemers: 5.
  • In mei is er elke maandagavond een workshop rappen. Onder meer taalgevoel en gevoel voor ritme komen aan de orde. Maximum aantal deelnemers: 5.
  • In juni zijn er Workshops elektrische gitaar. Aan bod komen de basis-technieken om de elektrische gitaar te bespelen, de versterking, en diverse geluidseffecten. Maximum aantal deelnemers: 5

Meer info: Max Pattinama, e-mail: mtpattinama@ziggo.nl
tel: 0615058793, e-mail MVH: macomusic129@hotmail.com

Muziekvrienden uit Hoogkerk is een muziekproject die workshops organiseert. Zij willen jong en oud stimuleren een instrument te leren bespelen en samen te spelen. Instrumenten en apparatuur zijn aanwezig. Diegene die al een instrument bespelen krijgen begeleiding en worden geholpen zich verder te ontwikkelen.
Wetenschappers in binnen- en buitenland tonen aan: Muziek maken bevordert integratie, verbetert sociaal gedrag, stimuleert de intelligentie, bevordert schoolprestaties, vermindert concentratieproblemen etc.

Bijgaande foto van Muziekvrienden Hoogkerk is gemaakt op de open dagen WIJ-Hoogkerk, begin september 2016.

Reacties

Gegevens

Datum:
6 maart 2017
Tijd:
19:00 - 20:15

Organisator

Muziekvrienden Hoogkerk
Telefoon:
0615058793

Locatie

Speeltuinvereniging “De Kreukelhof”
Drakesteijnstraat 27
Hoogkerk, 9744 EC

+ Google Maps

Site:

Reacties